Kuorot

Malmin Saalemissa toimii useita eri lauluryhmiä.


Activando Fe
activandoActivando Fe on eri kristillisten seurakuntien jäsenistä muodostuva musiikkiryhmä, joka esittää lauluja sekä espanjaksi ja suomeksi. Ryhmä pyrkii viemään eteenpäin Jeesuksen ilosanomaa.

Ryhmää johtaa Fernando Cajas 044-556 3440, fernando.cajas(at)icloud.com


Laku

LakuLaku on lasten itse keksimä nimi seurakuntamme lapsikuorolle (lapsi =la, kuoro =ku). Kuoro tarjoaa lapsille ja varhaisnuorille mahdollisuuden iloiseen ja hengellisesti antoisaan toimintaan yhdessä toisten saman ikäisten kanssa. Kuoro harjoittelee säännöllisesti tiistaisin klo 17.30 – 19.00 parillisilla viikoilla. Se myös esiintyy vuorollaan seurakunnassa ja osallistuu Jippii-kuorojen levytyksiin ja yhteiskonsertteihin. Tärkeimpänä tavoitteena on, että lapset voisivat löytää henkilökohtaisen jumalasuhteen ja tiensä seurakunnan yhteyteen.

Kuoron johtajana toimii Anne Eerola p. 050-359 6596, eerola.anne(at)gmail.com


Maranata-kuoro

MaranataMaranata-kuoro (”Tule Herra”) on palvellut päiväseuroissa alusta alkaen. Laulajat ovat koko- tai osa-aikaisia eläkeläisiä. Kuoro laulaa silloin tällöin myös muissa seurakuntamme tilaisuuksissa ja teemme jonkin verran vierailuja muualle. Kuorolaisten lauluäänet soivat kauniisti, taito ei katoa iän myötä. On ollut ilo palvella kuoronjohtajana tätä uskollista ryhmää. Laulujen sisältö on evankeliumia.

Marjatta Kähkönen, 044-526 2217, marjattakahkonen(at)hotmail.com


Ministerio de alabanza

ministerioLatinoryhmän Ministerio de alabanza on joukko ihmisiä eri kansallisuuksista. Kaikkia meitä yhdistää halu palvella Jumalaa ja seurakuntaa musiikin kautta. Yhteisten viikoittaisten musiikkiharjoitusten lisäksi me rukoilemme ja tutkimme Jumalan sanaa yhdessä. Päämäärämme on johtaa seurakuntaa tuomaan Jumalalle ylistystä ja kiitosta, sillä Jumala loi meidät kaikki tuodaksemme Hänelle kunniaa! Psalmi 150:6 ”Kaikki, joissa henki on, ylistäkää Herraa! Halleluja!”

Ryhmää johtaa Deivi Tineo, 045-103 3044, jose.tineo.martinez(at)gmail.com


MM-kuoro

mm_kuoroMM-KUORO = Malmin miehet palvelee seurakuntaa musiikin avulla, pääsääntöisesti perinteisillä hengellisillä lauluilla. Haluamme avata kuulijoiden sydämet Jumalan läsnäoloon ja olla rakentamassa siltaa julistukselle. Meillä on yleensä harjoitukset aina 1,5 tuntia ennen laulamista.

Kuoroa vetää Veijo Kähkönen, 040-0692930,
kahkonenveijo(at)gmail.com