Evankeliointi

Lauantain evankeliointi

Malmin Saalem aloitti joulukuussa 2022 säännöllisen evankelioivan työn Malmin torilla. Olemme julistamassa Hyviä Uutisia ja rukoilemassa ihmisten puolesta lauantaisin kunkin kuukauden 1. ja 3. viikko Malmin torialueella. Kokoonnumme seurakunnalla kello 12:30 ja olemme torilla kello 13-15. Meille on varattu paikat niin Ylä-Malmin kuin Ala-Malmin torilta.
Pisteillä on telttakatos, jossa tarjoamme teetä, kahvia, leivonnaisia, makkaraa ja hengellistä materiaalia. Laulamme myös hengellisiä lauluja.
Olemme saaneet kylvämisen lisäksi iloiten johdattaa ihmisiä uskoon ja nähdä kuinka Jumalan voima parantaa sairaita. Olemme saaneet rohkaista monia ja rukoilla erilaisten rukousaiheiden puolesta. Evankeliumissa on valtava voima! Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti.
Tervetuloa mukaan vaikka haistelemaan tunnelmaa! Ota se ensimmäinen askel evankelioinnin alueella ja Jumala vie sinua siitä eteenpäin. Olemme liikkeellä rennolla liikkeellä – ja evankeliointi on oikeastaan aika kivaa. Evankeliointiin on saatavilla 7-sivuinen koulutusmateriaali, joka kansainvälisessä evankelioinnin työssä olleiden henkilöiden koostama ja tarkistama.
Evankelioinnissa käytämme erillistä WhatsApp-ryhmää. Suurin osa evankelistoista on tullut Malmin Saalemin seurakunnasta, mutta myös muiden seurakuntien jäsenet ovat tervetulleita kertomaan ilosanomaa.
Työssä vastuussa ovat
Petri Kankkunen 040-7489841
Leif Roth 045-1588558.

 

Missio Malmi

Malmin Saalemin on tarkoitus järjestää pari kertaa vuodessa laajempi tavoittava evankelioiva tapahtuma, jossa viikonlopun aikana kohdataan ihmisiä evankeliumin sanomalla Malmin alueella. Perjantaina on valmistava koulutuspäivä ja lauantaisin sekä sunnuntaisin on evankelioivat iltatilaisuudet, jonne kutsutaan ihmisiä kaduilta.
Syyskuussa 2022 järjestimme ensimmäisen Missio Malmin, jossa olimme neljällä pisteellä Malmin lähialueella. Seuraava Missio Malmi on vuorossa 14.4-16.4.2023.
Muistetaan evankeliumin työtä rukouksin ja paastoten.